Morning..

Hej! Nu har jag precis gjort iordning mig och ska snarty dra till skolan. Anledningen till varför jag inte bloggade igår var att jag var på dans och hade mycket läxor. Men jag ska iaf förska hinna med 1-2 inlägg om dagen men det kanske inte alltid går. Men nu har jag brottom, så jag måste dra.

Kram anna♥

sminkbordet

Juste! Kom på att ni skulle få se mitt sminkbord. :) Inte världens bästa kvalité på bilderna menmen! Har inte sorterat sminket så bra i lådan men jag ska typ göra det snart.


Här är det. Mitt älskade sminkbord. Stolen och bordet kommer från IKEA. Bordet heter Micke och stolen heter Snille tror jag. :)


Så här ser det ut i lådan. Som ni ser inte så sorterat. Ljuset kommer också från IKEA och heter Tindra.

Det var typ det. Men nu måste jag verkligen gå.

Puss♥


fullbokad idag.

hej på er! Nu har jag precis gjort iordning mig inför dagen. Är helt fullbokad idag. Snart ska jag åka och köpa ett vitt linne och sedan ska jag gå på visningen ni vet, och sen ska jag till Lovisa och Anna på Lidingö. Det är för att min brorsa ska gå på fotboll med deras mamma (som är hans gudmor) och hennes kille. Då ska jag alltså vara där och sedan ska jag och min brorsa äta där. Trevligt! :) Men nu ska jag och mammi åka och köpa ett linne om jag hittar ngt. Nu kommer en bild på dagens dresscode. OBS! Fastnar inte på bild idag!


Konstig pose! xD

Jeans: BikBok
Tröja med puffärmar: H&M
Halsband: Kicks


Sa ju att jag inte fastnade på bild idag! :P

Ses!♥

Smink

Nu kommer bilder på vad jag har använt för smink idag. Det kommer först bilder på basen sedan ögonen och sist läpparna. Det är alltså bilder på produkterna jag använder. Innan så tvättade jag ansiktet med en rengörande mousse och sen tog jag en mattande dagkräm.
Basen:


concealer: Viva la diva
concealer borste: Make up store, nmr 105
faundation:
L'Oréal Paris, matte morphose (använder inte alltid)
faundation borste: Make up store
puder: Isadora, mineral powder nmr 1
puder borste: Make up store, nmr 357
rouge:
L'Oréal Paris, ur paletten star secret kit (använder inte alltid)
rouge borste: H&M


ögonskugga: Make up store, namn muffin
ögonskuggeborste: H&M
ögonfransböjare: Åhléns
mascara: Nivea, Extension


salva: Salubrin
läppstift: Isadora, inget nmr
läppglans: Isadora, namn organza pink

Det var väl det. Om ni undrar så använder jag salva för att inte mina läppar ska bli torra. Använde faktist inte alla produkter jag skrev upp men det mesta. Kommentera gärna om ni vill veta mer om mitt smink. :) Nu ska jag mysa framför TV:n utan godis?! Ja, det är sant. haha, men jag har godisförbud. :/ Så jag får inte äta godis. Inte chips och läsk heller för den delen. Men livet är som det är. hehe! Men vi hörs senare.

kyss!♥

Tillbaka från täby.

Hejsan everybody! Nu är jag tillbaks från täby. Lovisa och Anna har åkt hem nu och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men i täby köpte jag iaf en sak. En sminknecessär från HM. Jag har faktist letat efter en sån väldigt länge och den här var perfekt. Stor och ganska snygg. Goodie! :) Men nu ska jag surfe runt lite på nätet och sedan hittar jag väl på ngt. Kankse lägger upp bilder på mitt smink jag använde idag och mitt nya sminkbord lite senare.
Nu kommer två bilder på necessären:


Så ser sminknecessären ut på utsidan. :)


Och såhär ser den ut på insidan. :)

Hejdåå! ;)

*gääsp*

hej! Jag har vaknat för en stund sedan och typ inte gjort så mycket. Idag kommer mina kompisar Lovisa och Anna hit. :D Vi ska typ vara här hemma och så ska vi kanske till täby. Men nu precis har jag fått reda på att vi ska på hus visning imorron. Vi kanske ska flytta. :O OMG! Vill flytta men ändå inte. Huset ligger inte så långt ifrån där jag bor nu så det är ganska bra. Huset är nästan lika stort som vi har nu. Och det är typ snyggt innanför men utanpå är det fult. :/ Synd! Men då kommer jag typ få ett snyggt (snyggare än nu.) rum med tv kanske. :D Haha, men jag kanske vill flytta men jag vet inte. Vi kommer iaf tjäna pengar på att köpa nytt hus för att det är typ som dubbel hus. En lägenhet och en villa. Och mormor och morfar kommer bo i lägenheten och då sparar vi ju pengar och har råd med andra roliga saker eftersom dom måste ju också betala endel av huset. Vi ska iaf dit och kolla imorgon. Men nu ska jag klä på mig och sminka mig vid mitt nya sminkbord. ^^ hehe, hörs senare!

puss ♥

hejj

hejsan! Nu är jag tillbaks från ellen. Vi flumma runt på hennes rum till Lena phs låt. :D Men nu så ska jag snart på ridning. Jag och Lisen börjar kvart i fem och jag har inte bytt om än. Så, jag kan inte skriva mer men vi hörs senare.

Pussar på er! ♥

P.s. Gå gärni in på min och Stinas blogg.
ourmakeupworld.blogg.se

bad och skoola..

hej alla. Nu sitter jag och ellen och nördar datorn. hah, men idag har jag varit och badat klädsim med klassen. Det gick väl ganska bra, tror jag fick godkänt om det skulle vara prov. :) Sen frös jag tills jag dog påvägen till skolan för att vi fick 20 minuter på oss att tvätta håret, basta, torka håret, klä på sig, sminka sig, smörja in sig med kräm/deodorant och sedan låsa skåpet och gå. nice huh? nej inte alls, jag dog,. Men nu ska jag och ellen typ spela UNO, haha..! :D

Puss ♥

hejhej

Glömde bort att jag skrev att jag skulle uppdatera. oppsi! men nu kom jag på det så jag kastar in ett inlägg. Jag är sjuk och allt är skit. Jag måste typ gora läxor och plugga men jag har inga böcker. Great! haha, nej men asså det är sant. Har läxa tills imorgon men har inte boken. :/ Men ska försöka att plugga lite med dom böcker jag har. menmen, jag har iaf fått sminkbordet från IKEA jag ville ha. :) Vi köpte också en spegel och typ "hollywood lampor". Vi har inte hunnit sätta upp det än men vi ska försöka den här veckan.




Nu ska jag dricka te för min onda hals.

Kramar♥


vet inte riktigt varför..

Nej, faktist inte. Jag vet inte varför jag helt plötsligt slutade blogga. weird! hehe, nej men asså det var väl för att jag tröttnade tror jag. Men nu ska jag försöka att vara mer aktiv. (Så säger jag alltid) Men det kanske inte blir inlägg varje dag. förvänta er inte det. :P Men nu ska jag snart åka och köpa blommor till mitt rum. Och vet ni.. Jag kanske ska åka till IKEA med mammi nästa helg och köpa ett sminkbord. :D Yippiiie! Har alltid velat det sedan jag var liten. :] Ses senare. Kram! ♥
Slänger in "dagen låt":


Rihanna - Only girl (in the world)


RSS 2.0