helluuue!

Hej alla! Idag var jag i skolan i en halv lektion. hehe!! Men det var för att jag var hos doktorn och kollade hur lång jag ska bli. Vi satt och pratade jätte länge. från kl. 9.40 till 11.00 var jag där. Och idag sågick vi i skolan till kl. 11.40 så jag skulle ändå inte hinna vara i skolan. Menmen, nu är jag hos min faster och hennes hund. Hunden Sickan som den heter har fått 6 stycken vita valpar. aww! dom är såå himla söta. BILDER KOMMER!! Nu är jag inne på datorn och ska snart hitta på något. Men ha det superduper!

Byebye äppelpaj!!


P.S: Jag vet att jag skrev att det skulle komma en sminktutorial med Lisen men hon ville inte så det får bli en annan gång tyvär! :/

Surprise!

Tjaa. Nu har Lisen fixat ny design till mig. Men jag har hjälpt till och tyckt till mest. Ni får gärna skriva vad ni tycker om den. Nu ska Lisen gå ut och fota mig till menyn som jag ska lägga in en bild på mig och en liten "om mig text" sedan blir det sminkning, jag ska sminka Lisen och sedan lägga ut en tutorial om den.
Pussar/Anna!

Godnatt♥

Sovgott bloggen! Nu ska jag göra iordning mig och sedan sova! :D Det är så härligt. hehe, problemet är att när man vaknar på måndagen är det skola! :/ Bajjs! Menmen, om man vill lära sig ngt är det nog bäst att gå i skolan. Men nu ska jag snart sova så..

Nattinatti!♥

blev grönan idag..♥

hejhej, idag var jag, Lisen, Stina, Astrid och Sara på grönan. Det var väl som vanilgt antar jag. Har varit där ca 9 gånger i år. Så det var väl inte speciellt men det var väldigt kul ändå. När vi kom hem åkte vi och badade. Jag kom hem för en stund sedan. Nu ska vi grilla. :) YEAHY!! Älskar att grilla, och det här blir ju en av de sista gångerna vi grillar. BUU för det. Men man får se allt från den ljusa sidan. Men ni vet ju att jag är ganska oaktiv och jag kommer vara det. För jag har inte tid med allting här i livet. Skolan, läxor, familj, vänner och aktiviteter kommer först. Sedan kommer datorn och tv:n och allt det. Så ni får räkna me ca ett inlägg om dagen om inte mindre. Förlåt, men datorn är inte det viktigaste. Ska försöka att blogga så ofta som möjligt. Men nu ska jag gå ut och hjälpa mamma att grilla! :D

PÖSS..♥

tjena..

Förlåt att jag var oaktiv igår. Men efter skolan igår badade jag, Lisen, Elsa, Marcus, Kalle, André, Felix, Gustav, Anton och Martin. Silke var med men badade inte. Sen efter vi hade badad gick jag hem och bytte om till ridkläder. Sen åkte jag och Lisen till ridningen. Jag fick sötnosen stanley. :D Vi red i stora ridhuset, och vi brukar rida i lilla ridhuset så det var kul. Och sen efter ridningen åkte vi hem till Lisen och bytte om och sedan var det tjejmiddag!! Det var jag, Lisen, Sara, Astrid och våra mammor. det var super roligt. Vi badade också i Lisens pool. I nästan två timmar kändes det som. Kanske mer. :) hehe, men sen när jag kom hem så var jag så trött så jag orkade inte blogga. Men jag ska lägga in tutorialn nue.

först en bild utan smink


Blä, hehe. om ni undrar vad som är på spegeln så är det eyeliner jag har kladdat med. ;)


        concealer              concealerborste         foundationborste
     Viva La diva              Make up store            Make up store

               
                      Mineral puder             Puderborste
                         Isadora                 Make up store



Vet att bilden är ful. Men basen klar!


       ögonskugga             ögonskuggor           ögonskuggeborste
     Make up store                 Kicks                          H&M



Bild på ögonskuggan! Inte så bra skärpa, menmen!

              
                   ögonfransböjare               Mascara
                           H&M                   båda från Kicks



Mascara on!! hehe, syns inte så jättebra!

                  
                            Läppstift                  läppglans
                            Isadora                    Isadora



läpparna klara! Och nu är det FÄRDIGT!! ♥



hehe, nu är det klart!



Suddig bild, men lite närmare! :D



Närmare bild på ögat!! ganska cool effekt. Ser konstgjort ut. ;)

Men det var allt. Kommentera om ni gillade det. Förlåt för de dåliga bilderna. Väldigt dålig skärpa, menmen. Vad ska man göra! hehe..! ♥ Men nu måste jag gå och göra iordning mig. ha det super bääst!!

Pussar!! ♥

hejhej♥

Hej bloggen! Idag var det skola som vanligt. Inget speciellt med det. ehh, gissa vad jag också gjort idag?? (: Jag har shoppat såklart! heheh.. jag och mammi shoppade lite tillsammans. Här nere visar jag bilder också! Men den här tutorialn som jag pratade om lägger jag inte upp förren imorron. Men nu kommer bilder.  



höst/vinter jacka från Zara 699:- !



Två tröjar rosa/vit från JC 199:- styck !



Blå blus från Vero moda 240:- !



Sisst men inte minst en svart tröja från HM för 99:- och hårspännen för 19.50:- !

Det var nog allt tror jag. Nu ska jag ta ett ett varmt skönt bubbelbad. I like! :D hihih, men nu måste jag gå.

Kram! ♥

okej, är väldigt oaktiv!

har inte uppdaterat på nästan två månader!! Lite patetiskt faktist. Men nu ska jga börja att blogga igen när skolan har börjat. Den började alltså idag. :/ Ogilla! Vill ha mer sommarlov. Men när man kollar ut genom fönstret ser det inte ut som sommar. Också tråkigt. Men eftersom jag har en smink- och modeblogg så tänkte jag göra en tutorial med bilder idag eller imorron. (hoppas jag?!) Men ska äta nu så..

Massa pussar! ♥

RSS 2.0