har varit oaktiv under midsommar!

Ja, rubriken säger det mesta. Jag har varit väldigt oaktiv den här midsommar helgen. Min kusin kom upp hit från Malmö och vi träffas inte så ofta så jag kunde inte blogga. hon har åkt hem nu men vi hade iaf jätteroligt tsm. Hon var tvungen att åka hem för att hon skulle till sin pappa. Men denna vecka, början med idag, ska hon vara med i Barda. Jag hoppas att hon nämner mig i programmet. Jag hoppas hon får roligt. Btw, idag är typ ingen hemma så det är såå tråkigt. Men Stina kommer hem idag men det är inte för äns klockan 5 ! Just nu har jag ganska tråkigt. Men hoppas att jag hittar på ngt! haha, men nu ska jag göra en mumsig is latte! Is latte = droooog! Det är underbart gott. men iaf..

Pussar och kramar ♥

nu kommer...

Tutorialn ♥

Hej allihopa! Nu kommer tutorialn med bilder och sånt. Make upen blev ju okej men inte sådär woohoo direkt.
Den här 88 paletten har jag använt mig av, färgerna är inringade men det syns inte så väl menmen. Nu börjar vi!

 
Så.. ! Jag hade tänkt att lägga upp basen, men jag läger bara upp basens produkter och pensalar! Blir lite lättare!
Concealer     Conc.brush bareminerals  Maxfactor foundation  Foundation borste Lindex

        Puder          Puderbrush Face        Solpuder HM       Roughborste Face
(använder bara pudret)
______________________________________________________________________________________
Face eyeliner
FÄRDIGT !
Nu kommer en bild på mig också! ♥
MAKE UP ARTIST : Anna Neld
MODEL : Stina Laurell

Kommentera gärna om vad ni tyckte om tutorialn! ;)
PUSS ! ♥

en dag med Stina ♥

Hej bloggen! Idag har jag varit med Stina hela dagen nästan. Vi har först varit hemma hos mig en stund sedan så gick vi hem till Stina och städa i hennes rum lite. Sedan så gick vi och shoppade lite. Jag köpte en ögonskugge borste och en dusch creme. Det kostade 19,50 :- bara. Det var halva priset på borstensom kostade 20 spänn och så kostade cremen bara 9,50 !! Ett riktigt bra och billigt köp tkr jag. När vi hade shoppat klart på gick vi hem till Stina igen och så åt ci där. Sedan sminkade jag henne  och vi tog en massa bilder på det. Kanske lägger ut en tutorial på hur man gör sedan. Men nu är jag ganska trött och hängig så jag kankse inte bloggar mer idag. Kankse ett inlägg om tutorialn.

Bilder det jag köpte: ♥



En ögonskugge boste från H&M! ♥



Och dusch cremen. :D ♥

Ni får ha det bäst! Byebye! ♥


Gårdagens dresscode ♥

Hej, jag kom på att jag skulle lägga in en bild på gårdagens dresscode. Så här kommer den.



Var helt osminkad igår. ^^

Byxdress: BikBok
Vit kofta: H&M

Det var väl det tror jag. Dagens dresscode är väl inte så speciell jag har på mig ett par gula hot pants och ett linne. jaja, nu pratar jag med Stina iaf.

KRAM ♥

Hej ♥

Han inte blogga mer igår. Det blev bara ett inlägg på morgonen. Men jag ska försöka uppdatera bloggen mer nu idag och resten av veckan. Men efter midsommar ngn gång ska jag och familjen till Gotland med några kompisar. Då kommer bloggen ha väldigt dålig uppdatering och kanske inte ett ända inlägg på en hel vecka?! ojoj, det blir inte kul. Menmen, sånt är livet. Det är ju faktist sommarlov! ♥ Men nu har jag precis ringt och sms:at Stina för att väcka henne. haha, elakt va?! Nej men det är hon som vill det för att vi ska gå ut och jogga/gå en stund. Det ska bli härligt i det här vädret. Nu känner jag attdet är SOMMAR! Så mysigt. Men nu ska jag försöka att ringa stina igen. 

Pussar ♥ 


Godmorgon ♥

Hej alla bloggläsare! (inga?) Nu sitter jag här med Lisen och Stina och pratar. Dom har sovit över från igår till idag. Vi gick och la oss vid kl 12 typ och sov till kl halv nio! Helt sjukt?! Är oftast jättetrött på morgonen och brukar vakna kl 10 typ. Men inte idag. Men iaf igår så var vi hemma hos mig och bakade chokladmuffins med vit chokladmousse som fyllning och vit chokladfrosting som topping och lite riven mörk choklad på toppen av allt. Låter väldigt jobbigt att göra va? Och det vard det också. :/ Dom blev väl inte himmelskt (haha!?) goda men helt okej. Dom var ganska mäktiga så vi åt inte så mycket. Bara en var. Så nu har vi typ 17 stycken kvar. Jaja, men sen när muffinsen skulle svalna lite så gick vi ner till vallen och fotade lite. Jag var modell, min dröm! (inte?) ^^ haha, men sedan gick vi hem och fixade lite med våra bloggar och sånt. Som ner ser har jag en ny design. Den är gjord av mig, Stina och Lisen. Fotograf är Stina, och modell är jag som ni ser.  Men nu ska vi iaf gå ner och äta frukost. Kommentera gärna vad ni tycker om designen. Hare bäst!



Posade lite. ^^
Dagens dresscode igår var:

Vitt linne: Gina tricot
Kort jeanskjol: H&M



Facelook! Stina hade sminkat mig men det syns inte så mycket. ♥



Min älskade vän Stina. Hon är så söt, älskar dej! ♥

Det var ju lite bilder, men vi har ju också liter bilder från vallen men dom kommer väl sen. Hare bäst alla bloggläsare!

Puss och Kram ♥

Heej<3

Nu blev det då andra inlägget här. Designen är inte klar än för det blev ngt fel men jag fixar den nog snart tror jag. Jaja, nu har jag iaf ätit middag precis. Innnan det var jag i täby centrum igen (var där igår också) och kollade lite efter födelsedags presenter och sånt till mig. Jag fyller ju år i augusti så det är ganska kort kvar. (typ mer än en månad.)^^ haha, men just nu sitter jag här och tar det lugnt. Men imorron ska jag och stina gmn göra ngt! Ska bli jättekul. I miss her.<3 Men men, nu ska jag nog bara ta och mysa lite. Ni får ha det så bra så hörs vi. PUSS! <3

Sminkblogg.

Hej och välkommen till min sminkblogg! Här kommer du att få se mycket uttav smink, mode och mitt liv.
Design kommer troligtvis inom kort.

Puss anna ♥

RSS 2.0